O nama

onama

 

Ovo je deo našeg internet prostora koji smo posvetili informacijama koje se tiču naših usluga, kao i nas samih. ExcaliburNet je osnovan 27.08.2000. godine u Kraljevu pod prvobitnim nazivom "Excalibur Computers" sa namerom da se bavi prodajom računara i računarske opreme na veliko i malo privatnim i pravnim licima, naravno uz pružanje sertifikovanog servisa. Nakon kratkog vremenskog perioda firma počinje ozbiljno da se bavi pružanjem internet usluga.

 Potpisuju se ozbiljni ugovori sa vodećim uvoznicima tj. nadprovajedrima i samim tim se povećava broj usluga kao i njihov kvalitet sa ogromnim kapacitetima. Novembra 2007. godine vrši se reorganizacija preduzeća tako što se Internet provajdnig i servis ogranci odvajaju i kao celina čine novootvorenu firmu pod nazivom "Excalibur Net".

Excalibur net D.O.O. se bavi pružanjem rešenja za bilo koji vid komunikacija a prvenstveno za internet sistemime. U toku svog dosadasnjeg rada razvijen je niz rešenja pružanja usluga koji su deo standardne ponude Excalibur net-a. Od povezivanja računara putem telefonske linije, preko zakupljenih vodova, izgradnja sopstvenog mrežnog prstena, pa sve do izgradnje bežicne digitalne pristupne mreze. Uz tehnicki razvoj usluga koje pružamo, konstantno radimo na osavremenjivanju i obrazovanju osoblja, posto smo svesni potrebe korisnika nasih usluga za kvalitetom, brzom i efikasnom podrskom. Excalibur net nudi svakom korisniku ispunjenje njegovih potreba za visoko kvalitetnom konekcijom, bez obzira da li je u pitanju Dial-up, ADSL, bezicni internet ( wi-fi) itd. Excalibur net predstavlja idealnu alatku za upotrebu interneta po uslovima koji su potrebni.

Nakon kratkog vremenskog perioda , kao internet provajder srednje veličine, sposoban da našim korisnicima pruži kvalitet i pouzdanost. Kvalitetna oprema i stručno osoblje brine se da svi servisi budu dostupni 24 č 365 dana u godini svim našim klijentima.


Podaci o preduzeću
Naziv : Excalibur Net d.o.o.
Sedište firme : Hajduk Veljkova 13/6 , 36000 Kraljevo , Srbija
Adresa na kojoj firma obavlja delatnost : Hajduk Veljkova 13/6 , 36000 Kraljevo , Srbija
Poreski identifikacioni broj (PIB) : 105251406 Matični broj : 20346965
Šifra delatnosti : 64200
Tekući račun : 160-283428-94
Naziv banke : Banca Intesa AD , Beograd

Anketa usluga

Koja usluga vam je najpotrebnija

Ko Je Online

Imamo 33 gostiju na mreži

Najave Radova

Van Rada : Vrsi se zamena bazne stanice u uscu zog problema sa strujom
Popravke : Radi se na zameni lonka iz Tavnika ka Kraljevu zbog opterecenja.
Prekidi : Moguci su prekidi u popdnevnim casovima za sve korisnike na baznim stanicama M.Banja Otroci Stolovi Kula 1 i 2 zbog prosirenja linkova i zamene rutera

Partneri

Sponsors